Diplomat

Ca si Cremsnitul, Diplomatul imi aminteste de copilarie, erau preferatele mele, nu ca acum nu ar mai fi…..

Azi dimineata am terminat prajitura de ornat, nu am mai copt de o saptamana, dar ieri am petrcut aproape toata ziua in bucatarie.

Pentru pandispan am frecat 8 oua cu 250gr zahar, pe Bain-Marie pana s-au ingrosat si au capatat o culoare pala, am adaugat 250gr faina incorporand cu grija incercand sa nu pierd prea mult volum iar la final 50gr unt topit. Am copt foaia la 180 grade timp de 15-20 minute.

Pentru crema am folosit crema de la Cremsnit, 10gr gelatina,fructe(ananas,mandarina) baton vanilie si frisca.Blatul ce insiropeaza, se adauga crema, se orneaza cu frisca si fructe.

Pofta buna!

This slideshow requires JavaScript.

P.S. Acum si la comanda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s